Over

Jurgen De Wolf (1972° - Oud-Heverlee) heeft als Creatieve generalist en commercieel professional zijn deel aan successen en klappen van het bedrijfsleven mogen ervaren. Hij werkt met de bouwstenen Mens, Cultuur, Verkoop, Marketing & Strategie. Na jarenlang specialistenrollen te hebben vervuld in Verkoop en Marketing, is hij in het Management terechtgekomen van grote Corporates en heeft aan menig directietafel de status quo flink uitgedaagd, om duurzame groei mogelijk te maken.

Goedlachs, positief van natuur, met een voorliefde voor Verwondering en oprechte interesse in mens en natuur.  Open, authentiek, direct, voetjes op de grond, empirisch. Niet meer, niet minder.

De opgebouwde rugzak aan kennis, kunde, vaardigheden en ervaring wil hij graag delen met anderen in de estafette van het leven. Vaak balancerend op één been in de zoektocht naar balans tussen werk- en privégeluk is hij toch steeds op z’n pootjes terechtgekomen. 

Met als missie om mensen te inspireren met de thema’s rond Mens, Werk & Bedrijf is het dubbel schrijfdebuut ‘Ooooh!’ ontstaan én is hij in te schakelen voor een inspirerende lezing ‘Hoe Verwondering meer kleur geeft aan jouw leven en bedrijf!” 

Als gelukkig getrouwde echtgenoot én vader van drie dochters, heeft hij zijn gevoelsmatige kant gevonden en gelooft hij in de kracht van meer vrouwelijk leiderschap.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x